LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU Uluslararası Turnuvalarda Başarılı Olan Öğrencilere Ödül Takdim Etti

19.11.2021

15-24 Ekim 2021 tarihlerinde İtalya'nın Jesola kentinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında 74 kg Light Contact kategorisinde Dünya 3.sü olan Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü öğrencisi Recep MEN ile 7 Kasım 2021 tarihinde 43. İstanbul Maratonunda kariyer rekorunu kırarak Türkiye 3.sü olan Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü öğrencisi Halil YAŞIN; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızca düzenlenen programda rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU ile bir araya geldi.

Keyifli bir sohbet havasında gerçekleşen programda öğrencilerimiz sayın rektörümüze çalışmaları hakkında bilgi vermiş olup ardından sayın rektörümüz tarafından kendilerine başarı belgesi ve Haliç Üniversitesi Onur ödülleri takdim edilmiştir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.