LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimizden Kani TAŞ “Vizyoner Genç KÖK” Programına Kabul Edildi

21.12.2021

Endüstri Mühendisliği  ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Kani TAŞ; Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) himayesinde, başta Aselsan olmak üzere; Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., Roketsan Roket Sanayii ve Ticaret A.Ş., Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. ve Havelsan’ın katkıları ile düzenlenen “Vizyoner Genç KÖK” programına kabul edildi.

Öğrencilere mezun olmadan savunma sanayii kültürünü öğrenmelerini sağlayan ve potansiyellerini keşfetmelerini sağlayan, savunma sanayii için nitelikli insan kaynağını beslemeyi hedefleyen bir projede yer alacak olmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyoruz.