LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı!

07.09.2022

Duyuru listesinde isimleri yer alan öğrencilerimiz, 03 Ekim 2022 tarihi itibariyle kız öğrenci yurdumuzda konaklamaya hak kazanmışlardır.

(Bu tarihten önce gelecek öğrencilerimiz için konaklama imkanı bulunmamaktadır.)

Hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.

Yurt kayıtlarımız, 26 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlayacak olup, belirtilen bu tarihten önce yurt kaydı alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin kayda gelirken “Kayıt için gerekli evraklar” başlığında yer alan evrakları eksiksiz temin etmeleri gerekmektedir.

Asil listede ismi olmayan öğrencilerimiz için yedek liste, asil listeler ilan edildikten sonra üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Kayıt hakkı kazanan her öğrencimiz 3 kişilik odalara yerleştirilecektir ve  tüm öğrencilerimiz konaklamaya geldiklerinde odalarını öğrenebileceklerdir.

(Yurtlarımızda 3 kişilik odalar dışında başka alternatif oda şekli bulunmamaktadır.)

Yurt ücretlerimiz, 3 kişilik oda için kişi başı aylık 3650 TL + KDV(%8) x 9 ay olarak belirlenmiştir. Kayıt sırasında yurt ücretine ek olarak 4000 TL depozito alınacaktır.

(3650 TL + KDV(%8) olarak belirtilen ücret oda + kahvaltı ücretidir.)

Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanacaktır.

Ödeme yöntemleri web sitemiz üzerinden ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Kayıt için Gerekli Evraklar

• Başvuru Formu (Öğrencimize kayıt sırasında doldurması için verilecektir. )
  • YKS Yerleştirme Belgesi
  • Öğrencinin Kimlik Fotokopisi
  • Transkript (Ara sınıf öğrencisi için)
  • Öğrenci Belgesi
  • Veli Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği /(E-Devlet Kapısı Üzerinden Barkodlu, Anne, Baba, Kardeş/Kardeşleri Gösteren)
  • Öğrencinin Adli Sicil/Arşiv Kaydı Belgesi
  • Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (E-Devlet Kapısı Üzerinden Barkodlu) Güncel tarihli ikametgah)
  • Sağlık Raporu *

(*) Bulaşıcı hastalık tespiti için kan tahlili (Hastane ya da aile hekimliğinde yaptırılan) Bu tahlil ve röntgen filmi ile değerlendirilmiş hastalığı (bulunmadığını bildirir hekim raporu) teslim edilecektir.

• 4 Adet Biyometrik Fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş)
  • Engelli Raporu (Engelli Öğrenci Olduğu Beyan Eden Öğrenciler İçin Tam Teşekküllü Hastaneden Alınan Engelli Raporu)
  • Aşı Sertifikası
  • Anne ve Babanın Gelir Durum Belgesi (E-devlet barkodlu son 6 aya ait)
  • Yurt Taahhütnamesi
  • Yurt Ödemesinin Yapıldığını Gösterir Muhasebe Evrakı.

(Yurt kayıtları için online kayıt sistemi aktif olduğunda tarafınıza bilgi verilecektir.)