LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

DGS Ek Yerleştirme’de Doğru Tercih İçin Kariyer Danışmanlarımızla İletişime Geçin

12.08.2021

Dikey Geçiş (DGS) Ek Yerleştirme sürecinde kariyer hedefinize en uygun enformasyonu almak ve doğru bölümü seçmek büyük önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda ilgi alanınız ve kişisel yeteneklerinizle uyumlu bölümler ile buluşmanız için deneyimli kariyer danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Adaylar tercihlerini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/internet adresinden bireysel olarak TC kimlik numaraları ve şifreleri ile elektronik ortamda yapacaklardır.

2021-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolara ve genel bilgilere aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Tercih yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

DGS Ek Tercih İndirimi

Başka Üniversitelerin Meslek Yüksekokulundan mezun olup, DGS ek tercihlerinde ilk 5 tercihinden birine Haliç Üniversitesine yerleşen aday öğrencilerimize %15 tercih bursu uygulanacaktır.

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olup, DGS ek tercihlerinde Haliç Üniversitesi yazarak yerleşen öğrencilerimize %25 tercih bursu uygulanacaktır.

Haliç Üniversitesi 2021 Dikey Geçiş (DGS) (Ek Yerleştirme) Burslar, Kontenjanlar, Ücret ve Puanlar

Dünyanın neresinde olursan ol bir tıkla Haliç’li ol!

Sanal Gerçeklikte Yerini Al, Hayallerini Gerçeğe Dönüştür

Haliç Üniversitesi 360° Sanal Tur