LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

5. Levent Kampüsü Hakkında Her Şey / All About the 5th Levent Campus

1. Kampüse nasıl ulaşabilirim? / How do I get to the campus?
2. Kampüse hangi kapıdan giriş yapacağım? / Through which entrance do I enter the campus?
3. Kampüse aracımla giriş yapabilir miyim? / Can I enter the campus with my private car?
4. Aracımı nereye park edebilirim? / Where can I park my car?
5. Kampüs çevresinde otopark var mıdır? / Are there any car parks around the campus?
6. Kampüse en yakın metro istasyonu nerededir? / Which metro station is the closest to the campus?
7. Kütüphane hangi bloktadır ve hangi saatler arası açık olacaktır? / What block is the library on and what are the working hours?
8. Kampüste yurt var mıdır? Ne zaman kullanılabilir? Çevre yurtlar nerelerdedir? / Is there a dormitory on campus grounds? When will it be available? Where are the other dormitories in the area?
9. Kampüste çalışmak istiyorum nereye başvurmalıyım? / I want to apply for jobs in campus? Where should I apply?
10.Spor Merkezi’ni öğrenciler kullanabilecek mi? / Can students use the Sports Center?
11.Kampüste yemekhane var mı? / Is there a dining hall on campus?
12.Engelli öğrenciler kampüste kendi bloklarına nasıl ulaşacaklar? / How will students with disabilities reach their own blocks on campus?
13.Kampüste ATM var mı? / Are there ATMs in the campus?
14.Kampüse girdiğimde fakülteme nasıl ulaşabilirim? / How do I get to my faculty when I'm on campus?
15.Uluslararası ofis nerde? / Where's the international office?
16.Öğrenci İşleri nerde? / Where is student affairs?
17.Mali İşler Nerede? / Where's the finances?
18.Mescit nerde? / Where's the mosque?
19.Kongre ve Kültür Merkezi nerede? / Where's the Convention and Culture Center?
20.Yemekhane nerede? / Where’s the dining hall?
21.Yeme-içme otomatları mevcut mudur? / Are there any vending machines?
22.Revir nerede? / Where's the infirmary?
23. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık birimi nerde? / Where are the guidance and counseling services?
24.Kampüse en yakın hastane nerde? / Where is the closest hospital?
25.Kampüs içerisinde hangi sosyal alanları kullanabiliriz? / What social areas can we use on campus?
26.Kampüs içerisinde scooter, bisiklet veya paten kullanılabilir mi? / Can scooters, bicycles or skates be used on campus?
27.Dışarıdan yemek siparişi verilebilir mi? / Can I order food from outside the campus?
28.Kargo ve çiçek hediyeleri içeri alınabilecek mi? / Will cargo and flower gifts be accepted into the campus?
29. Baskı merkezi nerededir? / Where is the printing center?
30.Kampüse en yakın alışveriş merkezi nerededir? / Where is the nearest shopping mall to campus?
31.Okulun önünden geçen İETT hatları nelerdir? / What are the IETT lines that pass in front of the school?
32.Kampüsten Havalimanına ulaşım imkânı var mı? / Is there a way to get from campus to the airport?
33.Kampüs içerisinde internet var mı?