“Practical English Skills” (İngilizce Dil Kullanım Becerileri) Programı Başlıyor.
Eklenme Tarihi : 09.01.2018

Üniversitemizde anadili İngilizce olan yabancı okutmanların icra edeceği, başta dinleme ve konuşma becerileri olmak üzere okuma ve yazma becerilerini de kapsayacak şekilde, “Practical English Skills” programı Şubat 2018’de başlayacaktır. Dersler Başlangıç, Orta ve Üst-Orta düzeylerini içeren 3 farklı seviyede yapılacaktır. Programa üniversitemizdeki her bölümden ve her programdan (Hazırlık Sınıfı öğrencileri, ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerinden) tüm istekli öğrenciler katılabilir.

“Practical English Skills” programına dâhil olan her öğrenci, anadili İngilizce olan yabancı bir okutmandan, bulunduğu İngilizce düzeyine uygun olarak, haftalık 3 saatten 10 haftada toplam 30 saat İngilizce Dil Kullanım Becerileri eğitimi alacaktır. Program derslerine % 70 devam zorunluluğu olup, yerine getiren öğrencilere devam ettikleri kur düzeyinde bir katılım sertifikası düzenlenecektir.

“Practical English Skills” (İngilizce Dil Kullanım Becerileri) Programı 19-23 Şubat haftasında başlıyor.

Gelen başvurular uyarınca program; Başlangıç düzeyi için Perşembe günleri 16:00 – 19:00 saatleri arasında, Orta ve Üst – Orta düzeyleri için Cuma günleri 16:00 – 19:00 saatleri arasında C-201 dersliğinde düzenlenecektir.

Başvuru  Bilgileri: “Practical English Skills” programına katılmak isteyen Üniversitemiz öğrencilerinin kendi seviyelerine uygun programı Başlangıç Düzeyi, Orta Düzey veya Üst-Orta Düzey şeklinde başvurularında belirtmeleri gerekmektedir. Öğrencinin devam edeceği düzey, derslerin başlangıcından sonra da gerekirse yeniden düzenlenebilecektir.

Program Ücreti: 200 TL (KDV Dahil)
Ödeme, program başlamadan ilgili banka hesabına yapılmalıdır.

Programa başvuru yapan öğrencilerimizin 200 TL katılım  bedelini, 15 Şubat 2018 Perşembe gününe kadar  aşağıda belirtilen banka hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir.

Başvuru Hesap Numarası: Yapı ve Kredi Bankası

Unkapanı Şubesi (213)

TR33 0006 7010 0000 0044 8280 54

Bilgi için;

Okutman Nazire Fulya ÜN

fulyaun@halic.edu.tr

Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.