Kariyer Merkezi ve Mezun İlişkileri
  • HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Kariyer Merkezi Lise Yaz Okulu

Lise öğrencilerinin üniversite hayatı deneyimi kazanmalarına yardımcı olmayı amaçlayan Yaz Okulu programı, 24-27 Haziran tarihleri arasında Haliç Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesinde yapılacaktır. 10, 11 ve 12.sınıfı bitiren öğrencilerin kabul edileceği programa, her lise türünden öğrenci başvurabilir. Program ücretsizdir.

4 gün boyunca üniversitemiz kampüsü sınıflarında Kendini Tanıma, Hedef Belirleme, Zaman Yönetimi, Etkili İletişim, Topluluk Önünde Konuşma ve Dijital Ayak İzi alanlarında verilecek kariyer yönetimi eğitimleriyle beraber Güzel Sanatlar, Fen Edebiyat, Mimarlık, Mühendislik, Sağlık Bilimleri, Hemşirelik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Konservatuar, İşletme fakülteleri bölümlerinden derslerle sizleri buluşturacağız.

4 eğitim gününü tamamlayan lise öğrencilerine yaz okulu programımızı tamamladığına dair üniversitemiz onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Başvurular kapanmıştır, göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Başvurmak için tıklayınız.

Dersler 11.00-17.00 saatleri arasında verilecektir.

Sizi üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

LİSE YAZ OKULU DERSLERİ

• 3 Boyutlu Çizim ve 3 Boyutlu Yazıcılar