• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nevra ALKANLI’nın sözlü bildiri sunumu

08.08.2019

Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nevra ALKANLI’nın  DNA Repair Genes and Trace Elements Associated with Oxidative Stress in Multiple Sclerosis,  Investigation of the Relationship between Metalloproteinase-2 T1306C, Interleukin-18 (-607C / A) Gene

Variations and Serum Trace Elements in Development of Parkinson’s disease ve CRISPR/Cas-9 Approach for the Treatment of Huntington’s Disease in Mouse and Human Cell Lines  başlıklı sözlü bildirileri  18-20 Temmuz 2019  tarihleri arasında oturum başkanı ve konuşmacı olarak davet edildiği Los Angeles / California'da  düzenlenmiş olan 5th NEUROLOGICAL DISORDERS SUMMIT'te sunulmuştur.

Link için tıklayınız