Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nevra ALKANLI’nın ‘THE EFFECT ON THE DEVELOPMENT OF DIABETIC NEPHROPATHY OF MATRIX GAMMA CARBOXYGLUTAMIC ACID PROTEIN T138C GENE POLYMORPHISM GENOTYPE DISTRIBUTIONS IN PATIENTS WITH TYPE 2 DIABETES MELLITUS' başlıklı sözlü bildirisi sunulmuştur
Eklenme Tarihi : 15.01.2018

Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Nevra ALKANLI’nın ‘THE EFFECT ON THE DEVELOPMENT OF DIABETIC NEPHROPATHY OF MATRIX GAMMA CARBOXYGLUTAMIC ACID PROTEIN T138C GENE POLYMORPHISM GENOTYPE DISTRIBUTIONS IN PATIENTS WITH TYPE 2 DIABETES MELLITUS' başlıklı sözlü bildirisi Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından 22-25 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenmiş olan 6th INTERNATIONAL MOLECULAR BIOLOGY and BIOTECHNOLOGY CONGRESS (MOLBIOTECH) (6. ULUSLARARASI MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ 'nde)  sunulmuştur.

Bildiri linki için lütfen tıklayınız.