Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü öğretim elemanlarından Yrd Doç. Dr. Gülbahar Keskin, Öğretim Görevlisi Dilek Baykal, Öğretim Görevlisi Özden Tandoğan ve Uzm Yasemin Güçlüel eşliğinde 2. Sınıf ve 4. sınıf öğrencileri ’Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Sempozyumu ’’na katılmışlardır.
Eklenme Tarihi : 17.12.2017

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü öğretim elemanlarından Yrd Doç. Dr. Gülbahar Keskin, Öğretim Görevlisi Dilek Baykal, Öğretim Görevlisi Özden Tandoğan ve  Uzm Yasemin Güçlüel eşliğinde  2. Sınıf  ve 4. sınıf öğrencileri III. Uluslararası  Bütünleşik Sağlık Bakım Kongresi kapsamında  1 Aralık 2017 tarihinde İstanbul CNR EXPO’da  düzenlenen ‘’Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Sempozyumu ’’na  katılmışlardır.