Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Leman Kutlu’ nun ‘’Dünyada ve Türkiye’de Yaşlıların Ruhsal Durumu, Hizmet Sunumu ve Hemşireliğin Yeri (In the World and Turkey Mental Condition of Elderly People, Service Delivery and the Nursing Place) adlı makalesi
Eklenme Tarihi : 27.12.2016

TC. Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü  Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Leman Kutlu’ nun ‘’Dünyada ve Türkiye’de Yaşlıların Ruhsal Durumu, Hizmet Sunumu ve Hemşireliğin Yeri (In the World and Turkey Mental Condition of Elderly People, Service Delivery and the Nursing Place) adlı makalesi Türkiye Klinikleri Psikiyatri Hemşireliği Özel Dergisi 2016 - Cilt 2 Sayı 1 Yaşlı Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Özel Sayısı’nda yayınlanmıştır.

Link/upload/editor/files/dunyada-ve-turkiyede-yaslilarin-durumu.pdf

/upload/editor/files/yasli-ruh-psikiyatri-sagligi.pdf