Eklenme Tarihi : 13.12.2017

Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileriyle beraber, Tarihi Çevre Koruma Ve Restorasyon dersi kapsamında İç Mimarlık ve Mimarlık ÇAP öğrencilerinden Arvin Andıç rehberliğinde, öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Jülide Erdinç ve Yrd. Doç. Dr. Tuğba Erdil Polat’ın katılımıyla Topkapı Sarayı’na 08.12.2017 tarihinde teknik gezi düzenlemiştir. Gezide  restorasyon çalışmaları devam eden Harem bölümlerindeki konservasyon çalışmaları yerinde gözlemlenerek değerlendirmeler yapılmıştır.”