Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri İKSV’nin düzenlemiş olduğu “İyi Bir Komşu” başlığını taşıyan “15. İstanbul Bienali”nin İstanbul Modern Sanatlar Müzesi yerleşkesine gezi düzenlemişlerdir.
Eklenme Tarihi : 22.09.2017

Her yıl “Çok okuyan ve çok gezen bilir” düşüncesiyle yola çıkan ve İstanbul’da düzenlenen önemli sanat etkinliklerine katılım gerçekleştiren İç Mimarlık bölümü öğrenci ve öğretim üyeleri, yeni döneme, bu yıl 15.si düzenlenen İstanbul Bienali’ne “İstanbul Modern Sanatlar Müzesi” yerleşkesi gezisi ile merhaba dedi. İç Mimarlık Bölümü “Tasarım ve Mekan Algısı” ve “Mobilya Tasarımı” dersleri kapsamında düzenlenen gezide öğrenciler ve öğretim üyeleri bienali birlikte gezerek fotoğraflardılar.