• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Polat Canpolat’ın Apocalypse Maske Sergisi açıldı.

02.08.2019

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Apocalyse Maske Sergisi, Gergedan Sanatevi (Beyoğlu Belediyesi yan sokağında) 31 Temmuz 2019 günü açıldı.

Daha önceki “Apocalypse” sergisinin devamı olan ve Polat Canpolat’ın post-apocalyptic estetik üzerine ürettiği maskelerden oluşan sergi, distopik bir dünyanın kapılarını açıyor. Tanıdık gelen imgeler ile aşkın bir gerçekliğini ifşa eden Canpolat, izleyiciyi gelecek hakkında düşünmeye sevk ediyor.

Profesyonel hayatına 2005’te sahne tasarımcısı olarak başlayan Polat Canpolat, birçok özel ve kurum tiyatrosunda dekor ve kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. Eserleri 6 kişisel olmak üzere onlarca sergide yer aldı.