Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı tarafından Üniversitemiz konferans salonunda "Dünya Paramedik Günü" etkinliği kapsamında "Paramedik Mesleğini Gelecekte Neler Bekliyor" başlıklı bir sempozyum düzenlendi.
Eklenme Tarihi : 28.12.2017

26 Aralık 2017 tarihinde Haliç Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı tarafından Üniversitemiz konferans salonunda "Dünya Paramedik Günü" etkinliği kapsamında "Paramedik Mesleğini Gelecekte Neler Bekliyor" başlıklı bir sempozyum düzenlendi. Açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. B. Koray Tunçalp ve Öğr. Gör. Derya Kaya'nın yaptığı etkinlikte yoğun bir katılım gözlendi. Sempozyumda ATTDER Yönetim Kurulu üyeleri; Fidan Kurt, Temel Kılınçlı, Hilal Kartal, Oğuzhan Duran paramedik mesleği, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili öğrencilerimize güncel bilgiler verdiler. Sempozyum sonunda Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Erdem Çoban ve Öğr. Gör. Salih Dinçel mini bir konser verdi. Sempozyum sonrasında konuşmacılarımıza, Sağlık Programları Bölüm Başkanı Fatma Özhan ve Öğr. Gör. Hasret Bahçekapılı Palaz, Öğr. Gör. Derya Kaya tarafından üniversitemiz adına plaket takdim edildi.