Haberler
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Geleneksel “Yılsonu Yemeği”
Eklenme Tarihi : 26.04.2017

Uluslararası alanda rekabet edebilecek, genç ve başarılı yiyecek içecek elemanları yetiştirmeyi amaçlayan T.C. Haliç Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri, 25 Nisan Salı günü geleneksel “Yıl Sonu Yemeği” organizasyonunu düzenlediler. 

Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Prof. Dr. Mahmut Ak, Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Sayın Abdurrahman Eren, Genel Sekreterimiz İbrahim Yeter ve Okulumuzun Senato Üyelerinin katılmış olduğu organizasyon için, günlerce emek harcayan öğrencilerimiz ve çok değerli Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Gülden ATAY, menüleri ile güzel bir yemek ziyafeti yaşattılar.

Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin yapmış olduğu menü ise;

  • Grissini-Amuse bouche
  • Çorba(sebze çorbası-baharatlı ekmek ile)
  •  Ara Sıcak
  • Asmalı Börek(-Biber reçeli ile)
  • Akdeniz salatası(baharatlı tavuk ile)
  • Ana Yemek
  • Confit Antrikot(Patates Tart ile)
  • Tatlı
  • Panna Cotta