Eklenme Tarihi : 27.12.2017

Meslek Yüksek Okulu Sahne Ve Dekor Tasarımı öğrencileri Öğretim Görevlisi Onur Aziz Öztekin eşliğinde Set Tasarımı dersi kapsamında alanlarında ilgi, bilgi ve becerilerini arttırmak amacı ile İstanbul Şehir Tiyatroları Dekoratörü Eylül Gürcan ile İstanbul Şehir Tiyatroları Atölyelerinde Dekor Tasarım Workshopu düzenlenmiştir. Workshop kapsamında İstanbul Şehir Tiyatroları Marangoz Atölyesi, Butafor Atölyesi, Bay-Bayan Terzihaneleri, Boya Atölyesi, Demir Atölyesi gezilmiş ve Atölye sorumluları öğrencilere Dekorların uygulanma süreçleri ile ilgili bilgilerini aktarmışlardır.