Lojistik Bölümü Öğr.Gör Salih Dinçel'in Düzenlediği Konferanslar Serisinin Sonuncusu Üniversitemizde Düzenlendi
Eklenme Tarihi : 05.06.2017

2016-2017 Bahar dönemi boyunca Lojistik Bölümü Öğr.Gör.Salih Dinçel'in moderatörlüğünü yapıp düzenlediği konferanslar da bu hafta sonuncusu düzenlendi. Çalık Holding Lojistik Yöneticisi Sn.Fatih Kemal Barış ve Gök-Bora Lojistik Satış ve Pazarlama Yöneticisi Sefa Ezgin üniversitemize konuk oldular ve sektörle ilgili bir çok bilgi verdiler. Öğrencilerimize bulundukları şirkette staj yapmaları konusunda da destek olacaklarını bildirdiler.

Konferans sonunda konuklarımıza üniversitemiz adına plaket takdim eden Öğr.Gör.Salih Dinçel öncelikle 10 hafta boyunca sundukları destekleri için Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Yönetimine, Lojistik bölümü öğrencilerine, katılımcılara ve SKS birimine teşekkürlerini iletti. Akademi ile sektörün birbirinden uzak kalmaması gerektiğini, öğrencilerimizin sektör disiplinini anlayıp mezun olduktan sonra kendilerini rahat hissetmeleri için bu tarz organizasyonlara güz döneminde devam edeceklerini bildirdi.