İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü’nün girişimi ve Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü’nün de yer aldığı, 1. İstanbul Ebelik Günleri Sağlık Sistemi İçinde Ebe ve Ebelikte Güncel Uygulamalar Sempozyumu düzenlenmiştir
Eklenme Tarihi : 22.05.2017

İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü’nün girişimi ve Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü’nün de yer aldığı sekiz  üniversitenin  desteği ile  05 Mayıs 2017 de 1. İstanbul Ebelik Günleri Sağlık Sistemi İçinde Ebe ve Ebelikte Güncel Uygulamalar Sempozyumu düzenlenmiştir.

Bu sempozyuma T.C. Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülbahar KESKİN ve öğretim elemanı Selma Sezer 2. sınıf öğrencileriyle birlikte katılmışlardır.