İş Geliştirme Daire Başkanı Sn. Özlem Atan, Beyoğlu Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığının kent vizyonuna değer katmak amacıyla “Olağan Genel Kurulu”na Haliç Üniversitesi adına katılım sağlamıştır.
Eklenme Tarihi : 07.02.2018

Haliç Üniversitesi Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı Sn. Özlem Atan, Beyoğlu Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığının kent vizyonuna değer katmak amacıyla 05.02.2018 tarihinde 19:00’da Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlediği Beyoğlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Misbah Demircan’ın ve Kent Konseyi Başkanı Dr. Bülent Katkak’ın başkanlığında gerçekleştirdiği “Olağan Genel Kurulu”na Haliç Üniversitesi adına katılım sağlamıştır. Olağan Genel Kurulda yapılan oylamaya göre, Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı Sn. Özlem Atan’ın yeni dönemde Haliç Üniversitesini temsilen Eğitim Kurulu Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyesi olarak sürdürdüğü görevinin devamına karar verilmiştir.