Hemşirelik Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Merve KARABULUT 16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'ne "Kanser Hastalarının Hastalık Algısı ve Hastalık Algısını Etkileyen Faktörler-Benim Kanserim Senin Kanserinden Daha Kötü" konulu çalışması ile katıldı
Eklenme Tarihi : 11.05.2017

26-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Hemşirelik Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Merve KARABULUT Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Makbule BATMAZ ve Öğr. Gör. Gülcan KENDİRKIRAN danışmanlığında 16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'ne "Kanser Hastalarının Hastalık Algısı ve Hastalık Algısını Etkileyen Faktörler-Benim Kanserim Senin Kanserinden Daha Kötü" konulu çalışması ile katıldı ve bu çalışma poster bildiri olarak sunuldu.