Haliç Üniversitesinde Bir İlk Daha: Ulusal Ve Uluslararası Yönetim Kitabı Çalıştayı 1 Gerçekleştirildi.
Eklenme Tarihi : 15.01.2018

Haliç Üniversitesi Rektörlüğü ile Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından farklı üniversitelerden gelen ve bölüm yazarlığı yapacak olan Çok Değerli Prof., Doç. ve Y.Doç. Hocalarımızdan oluşan güçlü bir ekip ile Haliç Üniversitesi Senato Odasında 20.12.2017 tarihinde yaklaşık 5 saat süren yönetim konusunda yerleşik inançları değiştirecek Ulusal ve Uluslararası Yönetim Kitabı Çalıştayı 1 gerçekleştirildi.

Ayrıca, çalıştayı gerçekleştiren hocalarımıza Stratejik Paydaş Analizi Katılım Anketi uygulandı. Hocalarımızla Haliç Üniversitesi İşbirliği ile çeşitli Projelerin Planlaması yapıldı.