Haliç Üniversitesi Öğrenci Konseyinin başlattığı, "İyilik Ağacı" Projesinin ilk isteği gerçekleştirildi.
Eklenme Tarihi : 24.01.2018

Haliç Üniversitesi Öğrenci Konseyinin başlattığı “İyilik Ağacı” projesiyle, Anadolu’ nun dört bir yanından çocuklarımızın dileklerleri Sütlüce Kampüsü’ nde hazırlanan ağaca asıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahman Eren, Genel Sekreterimiz Av. İbrahim Yeter, Sayın Erol Bulut ,Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Kılıçaslan ve Kurumsal İletişim Daire Başkanımız Yrd.Doc.Dr. Nur Kalpaklıoğlu’nun da destekleriyle bir çok çocuğumuzun hayali gerçek oluyor.

İyilik Ağacı Projesinin ilk isteği gerçekleştirildi. Çağrı, Gönüllülük Kulübü Projesi Sensiz Olmaz’ı başlatmamıza vesile olan, geçirdiği tüm ameliyatlara rağmen hayata dört elle tutunmuş, okuyan araştıran kardeşimiz canımız., Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nden özel izin alarak eve çıkardığımız Çağrımıza sürpriz doğum günü kutlaması yaptık.

Sabah saatlerinde tek aşkı Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman ile görüştü.
Öğrenci Konseyi ve Gönüllülük Kulübü Üyeleri ise evde hazırlıklara başladı.
Eve geldiğinde ise hazırladığımız sürprizle karşılaştı.
İlk olarak Beşiktaşlı pastasını kesti ve Futbolcuların hediyesi imzalı formasını hediye aldı.

Daha sonrasında İyilik Ağacı Projesi kapsamında parmaklarını daha iyi kullanabilmek için istediği, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahman Eren’in desteği ile aldığımız Dizüstü bilgisayarı hediye ettik.
Biz senin iyileşmeni istiyoruz Çağrı @mereycagri ve aramıza katılmanı sabırsızlıkla bekliyoruz. Doğum Günün Kutlu Olsun...