Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sosyal Programlar tarafından organize edilen İnovasyon ve Destekler konulu bir konferans gerçekleştirildi.
Eklenme Tarihi : 21.12.2017

20.12.2017 Tarihinde Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sosyal Programlar tarafından organize edilen " İnovasyon ve Destekler " konulu bir konferans gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Teknokent'te bulunan Salem King Ar-Ge Teknoloji ve Ticaret A.Ş yönetim kurulu başkanı Sn.Evren Değerlier ve aynı şirketin İş Geliştirme ve Proje Uzmanı Sn.Fuat Delibaş'ın konuşmacı olarak katıldığı organizasyonun moderatörlüğünü Öğr.Gör.Salih Dinçel gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımın olduğu gözlenen konferansta konuklar tarafından girişimcilik üzerine detaylar ve yaşanılan hikayeler anlatılıp, bir projenin nasıl hayata geçirildiği üzerine bilgiler verildi.

Konferans sonunda üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu Sosyal Programlar Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Şükran Gölbaşı ve İnşaat Teknolojisi Öğr.Gör.Erdem Çoban tarafından konuklarımıza plaket takdim edildi.