Haliç Üniversitesi konsevatuvar öğrencilerinin üstün başarı ödülleri
Eklenme Tarihi : 31.05.2017

1. Konservatuvar Türk Musikisi birinci sınıf öğrencimiz Emre GÜRSOY,
  2. Kültür Bakanlığının düzenlediği Solo Enstrüman Yarışmasında Kemençe solo performans ile ''Türkiye Birincisi'' oldu.
  3. Konservatuvar Tiyatro bölümü mezunu öğrencimiz ve aynı zamanda hocamız ALİ CAN YÜCESOY, 2017 Üstün Dökmen Tiyatro Ödüllerinde ''En İyi Erkek Oyuncu Ödülü''nü aldı.
  4. Konservatuvar Tiyatro bölümü mezunu öğrencimiz ZEYNEP GÖKTAY DİLBAZ, İBB Şehir Tiyatroları tarafından 23.kez verilen Bedia Muvahhid ''En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'' nü aldı.
  5. Konservatuvar Opera bölümü mezunu öğrencimiz YELİZ PELİN CEYHAN, operanın ana vatanı İtalya'da Mediteraneo Yarışmasında birinci oldu.
  6. Konservatuvar Tiyatro bölümü mezunu öğrencimiz BARIŞ ARMAN, Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri'nde Komedi Müzikal dalında ''En iyi Yönetmen Ödülü''nü aldı.
  7.  Konservatuvar Tiyatro bölümü araştırma görevlimiz EDİZ AKŞEHİR, Lions klubü tarafından verilen ''En İyi Erkek Oyuncu Ödülü''nü aldı.

Başarılarından dolayı tüm konservatuvar öğrencilerimizi tebrik ederiz.