Haliç Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Programı “Kalite Bilinci” Ve “Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” ile Bu Hafta Başladı.
Eklenme Tarihi : 04.12.2017

Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanlığının Haliç Üniversitesi’nde kalite geliştirme çalışmalarını hızlandırmak, kalite bilinci ile Toplam Kalite Yönetimi felsefesini benimsetmek ve hizmet verimliliğini arttırmak amacıyla organize ettiği 1. Dönem Hizmet İçi Eğitim Programı bu hafta Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Özlem Atan’ın vereceği “Kalite Bilinci” ile Strateji ve Kalite Geliştirme Müdürümüz Barış Erbilgin’in verdiği ‘’ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi’’ ile başlamıştır. Bu hafta verilecek diğer eğitimleri arasında iş yeri hekimimiz Dr. Emrah Karabacak tarafından “İşyerinde Biyolojik ve Kimyasal Risk Faktörleri” eğitimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız tarafından verilecek “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi yer almaktadır.  Hizmet İçi Eğitim Programımız 1. ve 2.  dönem hafta içi ve hafta sonu olarak programlanmıştır. 1. Dönem Hizmet İçi Eğitim Programımız Aralık 2017 ve Ocak 2018 ayları boyunca devam edecektir. 2. Dönem Hizmet İçi Eğitim Programımız ise Mart ve Haziran 2018 aylarında gerçekleşecektir.