Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, 9 proje, 25'ten fazla köy okulu ve yüzlerce çocuğun mutluluğu...
Eklenme Tarihi : 01.06.2017

Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, Benim Geleceğim Projesi kapsamında Albayrak Turizm ve Beylikdüzü Belediyesi ana sponsorluğunda 23-26 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş ve Adana illerindeki Suçatı Ortaokulu ve Gümürdülü İlk ve Ortaokullarında toplamda 6 sınıf boyadılar ve 2 tane sınıfı baştan aşağı yenileyerek; Bilişim Odası ve Etkinlik Sınıfı'na dönüştürdüler. Kahramanmaraş'taki okulda yaptıkları Bilişim Odası ile çocukların teknolojiyi yakından tanımasını ve kendilerini geliştirmesini hedeflerken yaptıkları birbirinden eğlenceli ve eğitici atölyeler ile farkındalık yarattılar.

Adana-Ceyhan'daki okulda ise 4 adet sınıfın boyasını yenilenirken 1 sınıfı ise yeniden yaratarak Etkinlik Sınıfı'na dönüştürdüler. Farkındalık yaratmak amacı ile okullarda çocuklara işaret dili eğitimi vererek engelli vatandaşlarımız ile daha kolay iletişim kurmayı amaçlarken temizlik eğitimleri ile hijyenin önemini anlatan gönüllüler ayrıca meslek eğitimleri ile çocukların geleceğine yön vermeye çalıştılar. 3 gün boyunca 2 farklı ilde birbirinden farklı çalışmalar ile köylerde yaşayan çocuklara umut olan gönüllüler böylece projeyi sonlandırdılar.