Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Şenay Tanrıvermiş’in Keşke Sarılsaydım adlı oyunu Şehir Tiyatroları repertuarına alınmıştır.
Eklenme Tarihi : 15.01.2018

Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi  Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi   Yrd.Doç.Dr. Şenay Tanrıvermiş’in  Keşke Sarılsaydım adlı oyunu Şehir Tiyatroları repertuarına alınmıştır.
Hocamızı bu başarısından dolayı tebrik ederiz.

Oyunun okuması Galata Perform ve Yeni Metin Yeni Tiyatro işbirliğiyle A Corner in the World X bomontiada ALT kapsamında Bomontiada’da  16 Ocak 2018 Salı günü  Saat 20:30 Programında yapılacaktır.
Etkinlik Ücretsizdir.

Oyun Hakkında Bilgi: “Keşke Sarılsaydım“

Sembolik düzende kavramları içselleştiren insanoğlunun bedenini unuttuğu ve işaretler üzerinden sevgiyi yaşamadaki çaresizliğine absürt bir dil aracılığıyla ironik bir bakış atar.

Keşke Sarılsaydım. Absürd imgeler ve işaretlerle bezenmiş bu dünyada giderek mekanikleşen insanlık halidir bir anlamda.

Oyuncular: Hülya Aydın Mehmet Tekatlı Su Olgaç Reşit Berker Enhoş
Üst Ses: Levent Dönmez