Haliç Üniversitesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd Doç. Dr. Leman Kutlu ve arkadaşlarının ’Hemşirelerin İş Yaşamında Yalnızlık Düzeyi ile İlişkili Etkenlerin İncelenmesi’’ konulu çalışması Uluslararası Katılımlı II. Ulusal Hemşirelikte Yönetim Kongresi’nde, Yönetici Hemşireler Derneği ve Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi ve Yüksekokulu Mezunlar Derneği tarafından sözel bildirilerde üçüncülük ödüllerine layık görülmüştür.
Eklenme Tarihi : 27.12.2016

T.C. Haliç Üniversitesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd Doç. Dr. Leman Kutlu ve arkadaşlarının  ’Hemşirelerin İş Yaşamında Yalnızlık Düzeyi ile İlişkili  Etkenlerin İncelenmesi’’ konulu çalışması 08–10 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenen “Uluslararası Katılımlı II. Ulusal Hemşirelikte Yönetim Kongresi’nde Yönetici Hemşireler Derneği ve Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi ve Yüksekokulu Mezunlar Derneği  tarafından sözel bildirilerde  üçüncülük ödüllerine layık görülmüştür.