Gönüllülük Kulübümüz, Benim Geleceğim Projesinin 10. ayağında Malatya/Doğanyol/Konurtay İlkokulu ve Hatay/Hassa/Gülpınar İlkokulu'ndaki üç sınıf komple değişime uğrarken aynı zamanda Hatay'daki okulun dış cephesi de tamamen yeniledi.
Eklenme Tarihi : 30.11.2017

Gönüllülük Kulübümüz yıllardır Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde bulunan köy okullarına giderek okul şartlarını daha uygun hale getirecek çalışmalar yapıyor. Aynı zamanda çocuklarla atölye çalışmaları da gerçekleştiriyorlar.

Kulübümüz, Benim Geleceğim Projesinin 10. ayağında ise Malatya/Doğanyol/Konurtay İlkokulu ve Hatay/Hassa/Gülpınar İlkokulu'ndaki üç sınıf komple değişime uğrarken aynı zamanda Hatay'daki okulun dış cephesi de tamamen yeniledi. Titizlikle harika bir ekip çalışması ile çocukları mutlu eden kulübümüz, yeni projeleri ile yine çocuklarımız için çalışmalarına devam ediyor. Tüm ekip arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyoruz.