Gönüllülük Kulübü "Benim Geleceğim" projesinin 5.sini gerçekleştirdi.
Eklenme Tarihi : 23.03.2016

Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, 17-21 Mart tarihleri arasında "Benim Geleceğim" projesinin 5.sini gerçekleştirdi.

İlk etapta, Çankırı-Korgun İlkokulu'nda 272 öğrenciyle farklı dallarda atölye çalışmaları yapıldı.
Spor, İşaret Dili, Tiyatro, Ahşap Boyama, Puzzle, Uçurtma, Bayrak, Parmak Kukla, Kumaş Boyama, Taç-Kitap Ayracı, Kule Yarışı atölyeleriyle çocuklar, hayatlarında ilk kez dolu dolu bir programın keyfini çıkarttılar. Gerek Korgun Belediye Başkanı, gerek Korgun Kaymakamı, gerekse Jandarma Komutanı'nın misafirperverliğiyle öğrencilerimiz rahat bir ortamda çalışma fırsatı yakaladılar. Okul müdürü, öğretmenler ve görevliler de, Gönüllülük Kulübü üyelerine gerekli kolaylığı sağladılar.

Benim Geleceğim projesinin 2.etabında ise Tokat-Çiftlikköy'deki Çiftlik İlkokulu'na gidildi,
Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü tarafından yeniden düzenlenen okul, yeni çehresiyle gerek köy halkı, gerek öğrenciler ve öğretmenler, gerekse Pazar Kaymakamı tarafından oldukça sevinçle karşılandı. Pazar Kaymakamı'nın da yerinde izlediği çalışmalar 2 gün boyunca devam etti. Gönüllülük Kulübü üyeleri ilkokul ve anasınıflarının boyasını, elektrik tesisatını, bilgisayarlarını, kütüphanelerini, sıralarını, kısacası okulun her yerini baştan aşağıya yenilediler. Düzenleme işi bittikten sonra, köyde bulunan şehit evi ziyaret edilerek projenin 5.etabı sonlandırıldı.