ADAY ÖĞRENCİ

Dünyanın neresinde olursan ol bir tıkla Haliç’li ol !

09.07.2020

Tüm dünyayı saran pandemi dolayısıyla bu yıl evlerinden, şehirlerinden, ülkelerinden uzaklaşmak istemeyen öğrencilerimiz için geliştirdiğimiz eğitim modelimizle 2020-2021 eğitim dönemini seçenekli olarak sunuyoruz. Bir yılın insan ömründe ne kadar değerli olabileceğini biliyoruz.  Yeni dünya düzeninde gelişen ve bundan sonra gelişebilecek olan olumsuzluklar yüzünden Üniversite seçiminizi ertelememeniz için geliştirdiğimiz bu seçenekli eğitim modeli ile Öğrencilerimiz ilk yıl eğitimlerine isterlerse online olarak uzaktan, isterlerse örgün olarak Üniversitede devam edebilecekler.

Haliç Üniversitesi olarak salgının ortaya çıkışından itibaren online eğitime Haliç-X http://halicx.halic.edu.tr/tr sistemimizle ilk geçen üniversite olduk. Bu konuda güçlü bir altyapı oluşturduk ve 1300 dersimizi birkaç gün içerisinde online ortama taşıdık. Haliç-X ile yakaladığımız bu başarıyı 2020-2021 akademik döneminde de devam ettirecek, online dersleri Haliç-X’te farklı bir konseptte ve üstün kalitede kurgulayarak bu yıl uzaktan eğitimi tercih eden öğrencilerimize sunacağız. Örnek online derslerimizi de çok yakında sizlerle paylaşıyor olacağız.

Aday Öğrenci Sayfası İçin Tıklayınız