Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda görev yapan hocalarımızdan Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Çiğdem Bulgan; Uzman Mustafa Arslan Başar ve Beden Eğitimi ve Spor Anabilimdalı Yüksek Lisans mezunu Benil Kıstak'ın yapmış oldukları; "Dünya Spor Bilimleri Araştırmaları Kongresi’ nde 'HAREKET VE ANTRENMAN' alanında SÖZEL SUNUM BİRİNCİSİ ödülüne layık görülmüştür.
Eklenme Tarihi : 29.11.2017

Üniversitemizin Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda görev yapan hocalarımızdan Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Çiğdem Bulgan; Uzman Mustafa Arslan Başar ve Beden Eğitimi ve Spor Anabilimdalı Yüksek Lisans mezunu Benil Kıstak'ın yapmış oldukları;  ''15-17  Yaş Yüzücülerde Squat ve Countermovement Sıçrama Performansındaki Diz ve Ayak bileği Açıları ile Sıçrama Yüksekliği İlişkisi'' başlıklı çalışmaları, 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Dünya Spor Bilimleri Araştırmaları Kongresi’ nde 'HAREKET VE ANTRENMAN' alanında SÖZEL SUNUM BİRİNCİSİ ödülüne layık görülmüştür.