Barok bestecileri Thelemann ve Mehul’ün anıldığı Barok Konser; Prof. Leyla Pınar Tansever, Öğr. Gör. Mustafa Baysal, Öğr. Gör. Alper Yılmaz ve ödüllü mezun öğrencimiz Ayşenur Ayyıldız’ın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.
Eklenme Tarihi : 19.12.2017

Konservatuvarımızın 14.12.2017 tarihinde gerçekleştirdiği ve ünlü Barok bestecileri Thelemann ve Mehul’ün anıldığı Barok Konser;  Prof. Leyla Pınar Tansever, Öğr. Gör. Mustafa Baysal, Öğr. Gör. Alper Yılmaz ve ödüllü mezun öğrencimiz Ayşenur Ayyıldız’ın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda Leyla Hocamızın eşsiz anlatımı ve çalınan örnek parçalar ile Barok Müziğinde Türklerin yeri hakkında önemli bilgiler edindiğimiz bu değerli etkinlik için teşekkürlerimizi sunarız.