Bakırköy Ataköy Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Kurumsal İletişim Müdürü Abdullah Yıldız, Endüstri Mühendisliği bölümünden Yrd. Doç. Dr. Umut İnan, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden Anıl Cebeci, Makine Mühendisliği bölümünden Volkan Yangın ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden Mertcan Şafak Sağlam hocalarımız tarafından Kariyer Yolculuğu semineri verdiler.
Eklenme Tarihi : 11.12.2017

Bakırköy Ataköy Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Kurumsal İletişim Müdürü Abdullah Yıldız tarafından Kariyer Yolculuğu semineri ile birlikte üniversitemiz Endüstri Mühendisliği bölümünden Yrd. Doç. Dr. Umut İnan, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden Anıl Cebeci, Makine Mühendisliği bölümünden Volkan Yangın ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden Mertcan Şafak Sağlam hocalarımız, üniversitemiz ve bölümleri hakkında bilgiler verdiler.