ADAY ÖĞRENCİ

Çevirmenlikte Meslekleşme ve Sektörel Yapılanma

08.06.2020

Haliç Üniversitesi Çeviri Kulübü bu dönemin ikinci online etkinliğinde konuk olarak Osman Kaya’yı ağırlıyor. İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü ile beraber gerçekleştirdikleri bu etkinliğin konusu “Çevirmenlikte Meslekleşme ve Sektörel Yapılanma”

Çeviri sektörüne uzun yıllar emek vermiş olan Osman KAYA, Çeviri Derneğinin Genel Başkanlığını yürütmekte ve aynı zamanda çeviri işletmeciliği yapmakta. Çeviribilim’in meslekleşmesinde oldukça emeği olan Kaya, çeviri öğrencilerine ve geleceğin çevirmenlerine sektör hakkında detaylı bilgi verecek, değerli deneyimlerini aktaracak ve sorularını yanıtlayacak. Moderatörlüğünü Çeviri Kulübü Başkanı Zişan Baş’ın yapacağı bu etkinlik özellikle üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin kariyer kararları almasında ve sektöre atılmadan önce sektörün iç yüzünü anlamalarında oldukça faydalı olacaktır.

Etkinlik ZOOM programı üzerinden 8 Haziran Pazartesi günü saat 14:00'de gerçekleşecektir.

Meeting ID: 817 184 0219

Password: 129823