Üniversitemizin myo programlarına tam zamanlı statüde öğretim elemanları alınacaktır.
Eklenme Tarihi : 05.09.2016

Aşcılık

Öğretim Görevlisi

2

Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği Programı, Gastronomi Progmı ve Gastronomi Programlarının herhangi birinden lisans mezunu olmak belirtilen alanların birinden yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra alanında en az 2 yıl eğitim-öğretim tecrübesine sahip olmak.

İlan Tarihi: 05.09.2016
Son Başvuru Tarihi: 21.09.2016
Ön Değerlendirme Tarihi: 23.09.2016
Giriş Sınavı Tarihi: 26.09.2016
Sonuç Açıklama Tarihi: 28.09.2016

İSTENİLEN BELGELER

Başvuru Dilekçesi (Başvuru yapılan ilan tarihi, bölümü ve kadrosunu belirtir şekilde)
Yök Formatında Özgeçmiş (Çalışma ve Yayın Listeleri ile Birlikte)
Diploma Örnekleri
Lisans ve Yükseklisans Trancript Belgeleri,
Yabancı Dil Sonuç Belgesi
ALES Sınav Sonuç Belgesi
Nüfus Cüzdan Sureti Fotokopisi
1 Adet Fotoğraf

Not: Başvurular için yurtdışından alınmış diplomaların, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

Başvuru İçin;
Başvuru süresi ilanımızın yayın tarihinden itibaren 15 (on beş gün) olup, Üniversitemiz Yazı İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adres : T.C. Haliç Üniversitesi – Yazı İşleri Daire Başkanlığı
Sütlüce Yerleşkesi / İSTANBUL