Üniversitemizde eğitimi devam eden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri hakkında!
Eklenme Tarihi : 13.07.2017

Üniversitemizde eğitimi devam eden öğrencilerimiz 17.07.2017 tarihinden itibaren Kayıt Yenileme işlemlerini yaptırabilirler.  24 Temmuz – 25 Ağustos arasında  ise fakülte bazında planlanan takvime göre kayıt yenilemeler yapılacaktır. Öğrencilerimizin  planlanan  tabloda belirlenen haftalarda kayıt yenileme işlemlerini tamamlamaları önemle rica olunur.”

Kayıt Yenilemeye gelirken;

Peşinatlarınızın üniversitemizin banka hesabına yatırılması
Senetli işlem yaptıracak öğrencilerimizin çalışan velisi ile gelmesi  gerekmektedir.

Kayıt Yenileme Esasları

%25 Peşinat Kalanı 8 Taksit
Peşin ödemelerde %5 İndirim Uygulanacaktır.

Öğrenim Ücretleri Giriş Yıllarına Göre; http://halic.edu.tr/tr/ogrenci-isleri/ogrenim-ucretleri

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• 14 Ağustos – 18 Ağustos Tarihleri Arasında Yeni Kayıtlar olduğundan dolayı Kayıt Yenileme Yapılmayacaktır.

• Ağustos ayı içerisinde Kayıt Yenileme/Yeni Kayıt sebebi ile senet dağıtımı Yapılmayacaktır.
  • KHK öğrencilerinin kayıtları Ağustos ta oluşacak Tefe-Tüfe oranına göre Eylül ayında yapılacaktır

• Kayıt yenileme için  senetleri imzalayacak geliri olan veli  geldiği takdirde öğrencinin kendisinin gelmesi zaruri değildir.

• Öğrencilerimiz Kayıt Yenileme için % 25 peşinatlarını Sütlüce Kampüsümüzde kurulan Yapı Kredi şubesine kayıt anında yatırabilirler.

TÜM YAPI KREDİ ŞUBELERİNDEN ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ

Yapı Kredi – Unkapanı Şubesi