Öğrencilerimizin Dikkatine!
Eklenme Tarihi : 17.06.2016

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti eski Başkanı Mansur Topçuoğlu'nun yapmış olduğu açıklama ve yönlendirmelere itibar etmeyiniz. Özellikle Reyman Hukuk ve kendisini Haliç Üniversitesinin avukatı olarak tanıtan Korkut Hazinedar'ın yapmış olduğu aramaların hukuki bir dayanağı yoktur. Reyman Hukuk, Korkut Hazinedar ve Mansur Topçuoğlu'nun Üniversitemizle yasal bir bağı bulunmamaktadır. Mağduriyet yaşamamanız için doğru ve yasal bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden takip edebilirsiniz. Tüm sorularınız için çağrı merkezimizi arayabilir ve info@halic.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Haliç Üniversitesi Rektörlüğü