Mezuniyet Günü Hakkında!
Eklenme Tarihi : 05.05.2017

Değerli Öğrenci ve Velilerimiz,

21.05.2017 Pazar Günü yapılacak KPSS Eğitim Bilimleri Sınavına girecek öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Mezuniyet programımız yeniden düzenlenmiştir.
Bilgilerinize

Cumartesi Günü; Fen Edebiyat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ve Hemşirelik Yüksekokulu Öğrencilerinin Törenleri Yapılacaktır. Program 12.30’da başlayacaktır.
Pazar Günü; Meslek Yüksekokulu, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Konservatuvar ve Besyo öğrencilerinin Törenleri Yapılacaktır. Program 13.30’da başlayacaktır.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

MEZUNİYET PROGRAMIMIZ
CUMARTESİ GÜNÜ 12.30‘DA BAŞLAYACAKTIR. GİRİŞLERİN VE KATILIMIN SORUNSUZ GERÇEKLEŞMESİ İÇİN SALON GİRİŞLERİ EN ERKEN 11.00 İTİBARIYLA OLACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİ HAZIRLIK VE KONTROLLERİ İÇİN 10.30'DA SALONDA OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

PAZAR GÜNÜ 13.30 ‘DA BAŞLAYACAKTIR. GİRİŞLERİN VE KATILIMIN SORUNSUZ GERÇEKLEŞMESİ İÇİN SALON GİRİŞLERİNİZ EN ERKEN 12.00 İTİBARIYLA OLACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİ HAZIRLIK VE KONTROLLERİ İÇİN 11.30'DA SALONDA OLMALARI GEREKMEKTEDİR.
LÜTFEN ÖNCESİNDEN GELEREK SALONA GİRMEYE ÇALIŞMAYINIZ.

ULAŞIM
Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi
Adres: Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Cad., 34295 Küçükçekmece / İstanbul

SERVİS NOKTALARIMIZ;
Yenibosna üst geçit,

Cumartesi, 10.00 - 13.00 saatleri arası,

Pazar, 11.00 - 14.00 saatleri arası, servislerimiz olacaktır. Her iki günde Program bitiminde yine aynı noktaya ringler devam edecektir.

Özel Araçla E5 Güzergahından Gelenler İçin;

Sefaköy yokuşundan sonra, sağdan yanyol’a geçerek, Mahmut Bey – Halkalı, Basın Express yönüne devam ediniz. 4 Km. Sonra güneşli – Halkalı kavşağından, Halkalı yönüne köprü altından geçerek devam ediniz, Ardından 900 metre sonra Kültür Merkezi karşınızda olacaktır.

Bakırköy İstikametinden Özel Araçla E5 Güzergahından Gelenler İçin;

Şirinevler rotasını takip ettikten sonra, Havaalanı – Halkalı, Basın Express yönüne devam ediniz. 4 Km. Sonra güneşli – Halkalı kavşağından, Halkalı yönüne köprü altından geçerek devam ediniz, Ardından 900 metre sonra Kültür Merkezi karşınızda olacaktır.