Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınav Sonucu Başarılı Olan Öğrencilerin Kayıtları Hakkında !
Eklenme Tarihi : 29.05.2017

• 23.05.2017 Tarihli Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Programı Özel Yetenek Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.
  • 23.05.2017 Tarihli Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Programı Özel Yetenek Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

• Burs dağılımları AOBP (Ağırlıklı Orta Öğretim Başarı Puanı) açıklandıktan ve tüm kayıtlar (kontenjan) bittikten sonra yapılacaktır.
  • ASİL Kazanan öğrencilerin kayıtları 01-02 Haziran 2017 Tarihleri arasında alınacak olup YEDEK kazanan öğrencilerin kayıtları 05 Haziran 2017 tarihinde alınacaktır.
  • Yukarıda belirtilen tarihler haricinde kesinlikle kayıt alınmayacaktır.
  • Öğrencinin kendisinin kayda gelmesi zorunlu olup, eğer gelemiyor ise kaydını noterden vekalet vereceği birisi yaptırabilir.

Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler

• YGS Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması ya da Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı ( Kayıt esnasında fotokopisi alınacak aslı öğrenciye iade edilecektir)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Nüfus Cüzdanı Örneği (E-Devlet Sisteminden Alınacak)
  • 2 Adet Fotoğraf
  • Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (1997 ve Öncesi Doğumlular)
  • Mezun durumda olmayan fakat mezun olacak öğrenciler okullarından alacakları; sorumlu olduğu dersleri geçtiği takdirde mezun olacaktır yazısı ile kayıt yaptırabilirler. Bu belge ile kayıt yaptıran öğrencilerden eksik belge taahhütnamesi alınacaktır.

- Eksik evrak ile kesinlikle kayıt alınmayacaktır.

Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Ödemeleri  Hakkında

• Grafik Tasarımı, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümleri için %25 Burslu yıllık eğitim ücreti 21.750.00 TL’dir.
  • Yıllık eğitim ücretinin tamamını peşin ödeyeceklere %5 indirim uygulanacaktır.
  • Kayda gelecek adayların taksitli ödeyecekleri yıllık eğitim ücretinin peşinat tutarı olan 5.435.00 TL’yi belirtilen banka ve IBAN numarasına yatırıp gelmeleri rica olunur.
    (Peşinat hariç 8 Taksit  Uygulanacaktır)
  • Peşinat tutarını yatırmadan gelen adaylar bu işlemi gerçekleştirmeleri için tekrar banka şubelerine yönlendirilecektir. Elden ödeme alınmayacaktır.
  • Peşinatı yatırıp taksitli ödeme yapacak olan adayların beraberinde, çalışan-emekli-geliri olan biriyle gelmeleri rica olunur.

TÜM YAPI KREDİ ŞUBELERİNDEN ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ

Yapı Kredi – Unkapanı Şubesi