Ek Kontenjan İngilizce Yeterlilik Sınavı
Eklenme Tarihi : 15.09.2017

21 Eylül 2017 Perşembe günü, Ek Kontenjanla okulumuza ilk kayıt yaptıran öğrenciler için İngilizce Yeterlilik Sınavı yapılacaktır. Bu sınava İng. İşletme, Amerikan Kültür ve Edebiyatı veya İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümlerine ek kontenjanla ilk kayıt yaptırıp İngilizce yeterliliklerini göstermek zorunda olan öğrencilerle birlikte, Eylül 2017 İngilizce Yeterlilik Sınavı'na herhangi bir sebeple girememiş Hazırlık Programı öğrencileri de girebilecektir.

Eylül Yeterlilik Sınavı'na giremediğinden dolayı bu sınava girmek isteyen öğrencilerin Hazırlık Programı'ndaki okutmanlarına isteklerini ve mazeretlerini belirten bir dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir. Sütlüce Kampüsü'nde yapılacak sınavın derslik bilgisi ve saati önümüzdeki hafta duyurulacaktır.

Önemli not: Ek Kontenjan İngilizce Yeterlilik Sınavı'na okulumuzda Eylül 2017 Yeterlilik Sınavı'na girdiği halde başarısız olmuş öğrenciler giremezler.