667 Sayılı KHK ile üniversitemize yerleşmiş öğrencilerin Kayıt yenilemeleri hakkında
Eklenme Tarihi : 28.08.2017

667 sayılı KHK ile üniversitemize yerleşmiş olan öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri 5-8 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.
Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan 18.08.2017 tarihli ilgili duyuruya Yükseköğretim kurulunun web sayfasından ulaşabilirsiniz. http://www.yok.gov.tr/web/guest/duyurular)

“Öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öğrenim ücretlerini bir önceki yıl ödemiş oldukları ücrete TÜİK tarafından yayımlanan Temmuz dönemi TÜFE artış oranının (% 9,79) uygulanması sonucu hesaplanan tutar üzerinden ödeyeceklerdir. Döviz cinsinden belirlenmiş olan ücretlere ise TÜFE artış oranının uygulanmayacaktır.”

Ödeme Koşulları

Yıllık eğitim ücretinin tamamını peşin ödeyeceklere %5 indirim uygulanacaktır.
Taksitli ödeyecek öğrencilerimiz, yıllık eğitim ücreti 9 eşit taksitle Eylül ayından başlamak üzere uygulanacaktır. İlk taksitin 20 Eylül 2017 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.
Yıllık ücretin tamamını kredi kartı ile tek çekim olarak ödeyebilirsiniz.
Kayıt yenileme için üniversitemize gelinmesine gerek yoktur. Kayıtlar sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır.

TÜM YAPI KREDİ ŞUBELERİNDEN ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.

Yapı Kredi – Unkapanı Şubesi

Alıcı Adı : T.C Haliç Üniversitesi

IBAN NO : TR20 0006 7010 0000 0044 747099

Açıklama : Öğrenci Adı, Soyadı, T.C Kimlik Numarası

Ödemeler ile ilgili tüm bilgilendirmeye Üniversitemiz Öğrenci Muhasebesi biriminden ulaşabilirsiniz.

ogrencimuhasebesi@halic.edu.tr