667 Sayılı KHK ile Üniversitemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine!
Eklenme Tarihi : 06.12.2016

667 Sayılı KHK ile Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin ücret ödemeleri 12.12.2016-30.12.2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz için ödeme seçenekleri ve günleri daha sonra yayınlanacaktır.

Üniversitemize ödeme işlemleri için gelemeyen öğrencilerimiz;
Öğrenciler ücret ödemelerini hesaplarken kapatılan üniversitesine ait ÖSYM giriş belgelerinde ki yerleştirilme yılına göre YÖK resmi duyuru sayfasında yayınlanan ücret tablosunda belirtilen tutarları  9  taksite bölüp ilk  3 taksitlerini ilgili tarihler arasında Üniversitemiz IBAN Numarasına yatıracaklardır. Ücretin tamamını ödemek isteyenler ücret tablosunda belirtilen ücreti aynı IBAN Numarasına yatırabilirler. Öğrenciler yatırdıkları ücretleri gösteren dekontları ogrencimuhasebesi@halic.edu.tr ve ogrencihizmetleri@halic.edu.tr adreslerine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde ücret yatırma işlemleri tamamlanmış sayılmayacaktır.

Öğrencilerin Kapatılan Üniversitelerine Yerleşme Yılına Göre Belirlenen Ücretler
http://www.yok.gov.tr/documents/10279/22254714/Ogrenciler_667_khk_ucretlere_iliskin_duyuru.pdf/ linkinden öğrenebilirsiniz.
Yukarıdaki linkten; üniversitenizi, giriş yılınızı ve ilgili bölümünüzü bularak ücretinizi öğrenebilirsiniz.

T.C Haliç Üniversitesi Banka Hesap Bilgileri
Yapıkredi Bankası – Unkapanı Şb.
Alıcı Adı : T. C Haliç Üniversitesi
IBAN NO : TR 20 0006 7010 0000 0044 747099
Açıklama : Öğrenci Adı Soyadı – T.C Kimlik Numarası

Mevcut ücretler toplam 9 taksit şeklinde alınacaktır. Ödeme işlemleri 30.12.2016 tarihine kadar ilk 3 taksit; Ocak-Haziran ayları arasında da 6 taksit şeklinde,her ayın 20’sine kadar yukarıda belirtilen IBAN Numarasına ya da Üniversitemize gelerek ödeme gerçekleştirebilirler.

Ücret Yatırma İşlemlerini Üniversitemize Gelerek Yapacak Öğrenciler İçin ;
Daha önceki üniversitenizde ödediğiniz ücretleri belgeleyecek bir dekont getirmeniz gerekmektedir.
Kapanan üniversiteye yerleştiğiniz zamandaki ÖSYM SONUÇ BELGENİZ’i (yerleşme belgesi) yanınızda getiriniz.
Öğrencilerimiz ücret ödemesi için ilk olarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan ödeme formunu temin etmesi gerekmektedir.
Üniversitemize kayıt yaptırıp başka bir yükseköğretim kurumunda özel öğrenci olarak okuyan öğrencilerimiz ise Üniversitemiz Sütlüce Kampüsü’ne gelerek ödeme işlemlerini yapacaklardır.

Üniversitemizde öğrenim gören Özel Öğrencilerimiz ise eğitim-öğretim ücretini yerleştirildikleri yükseköğretim kurumuna ödeyecektir.