2017-2018 KONSERVATUVAR ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI YEDEK LİSTE
Eklenme Tarihi : 21.08.2017

TÜRK MUSIKİSİ                                                Link (Görüntülemek İçin Tıklayınız)

TİYATRO                                                           Link (Görüntülemek İçin Tıklayınız)

OPERA ve KONSER ŞARKICILIĞI                  Link (Görüntülemek İçin Tıklayınız)

• Tercih sıralaması fark etmeksizin, her bölüm için ayrı sıralama yapılmıştır. Birden fazla tercih yapan ve birden fazla bölümün sınavına katılan adayların ismi ilgili bölümlerin içinde aldıkları puana göre ayrı ayrı değerlendirilmiştir.

• Birden daha fazla listede ismi görünen adayların, kayıt yaptıracağı bölümü seçmek kendi   tercihine bırakılmıştır.

• ASİL olarak yayınlanan ve belirtilen tarihlerde kayda gelmeyen öğrencilerin, yayınlandıkları statüde tekrar kayıt hakkı olmayacaktır, ancak tüm YEDEK listede ki adayların da ASİL olarak ilanı yapıldıktan sonra, kontenjanlarda boşluk olması halinde daha önce ASİL olarak duyurulmuş ve kayda gelmemiş adayların kaydı ÜCRETLİ olarak alınabilecektir.

• Listede ismi bulunan ve burs durumları açıklanan öğrencilerin son kayıt tarihi 21.08.2017 - 23.08.2017 saat 16:00’ dır. (Cumartesi-Pazar işlem yapılmamaktadır) Adayların kayıt işlemlerini belirtilen tarih ve saate kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir.

• Boş kontenjan kalması halinde bir sonraki listede YEDEK adaylar ASİL olarak kayda davet edilecektir web sayfamızdan duyurular kısmında açıklanan listeleri ve kayıt tarihlerini lütfen takip ediniz.

• Belirtilen Tarih ve Saat sonrasında kayıt işlemi yapılmayacaktır.

• İsmi YEDEK listede bulunan adaylar. Kayıt için davet edilmediğiniz takdirde ücret ödemesi yapmamanız önemle rica olunur. Ödeme yapmak için listelerde isminizin ASİL olarak duyurulmasını ve kayıt için davet edilmeyi bekleyiniz.

• Duyurusu yapılan listelerde ismi bulunmayan öğrenciler sınava girmemiştir ya da başarısız olmuşlardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• YGS Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması ya da Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı ve Fotokopisi ( Kayıt esnasında fotokopisi alınacak aslı öğrenciye iade edilecektir)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve E-Devlet üzerinden alınacak nüfus kayıt örneği
  • 2 Adet Fotoğraf
  • Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (1997 ve Öncesi Doğumlular)
  • Mezun durumda olmayan fakat mezun olacak öğrenciler okullarından alacakları; sorumlu olduğu dersleri geçtiği takdirde mezun olacaktır yazısı ile kayıt yaptırabilirler. Bu belge ile kayıt yaptıran öğrencilerden eksik belge taahhütnamesi alınacaktır.
  • Eksik evrak ile kesinlikle kayıt alınmayacaktır.

ADAYALARIN KAYIT İÇİN YAPACAĞI ÖDEMELER HAKKINDA

BÖLÜMLER

Burslar

Ücretler

Peşin
Ödemelerde
%5 İndirim

%25 Peşinat

İlk 7 Taksit

8. Taksit

TÜRK MUSIKİSİ

TİYATRO

OPERA ve KONSER ŞARKICILIĞI

1425

Tabloda belirtilen ücretler dikkate alınarak, kayıt yaptıracak adayların bursluluk durumlarının karşılığında bulunan %25 Peşinat tutarını aşağıda bildirilen banka IBAN numarasına yatırıp, ödeme dekontu ile birlikte kayda gelmeleri rica olunur.

İsmi YEDEK listede bulunan adaylar. Kayıt için davet edilmediğiniz takdirde ücret ödemesi yapmamanız önemle rica olunur. Ödeme yapmak için listelerde isminizin ASİL olarak duyurulmasını ve kayıt için davet edilmeyi bekleyiniz bekleyiniz.

• Yıllık eğitim ücretinin tamamını peşin ödeyeceklere %5 indirim uygulanacaktır.
  • Kayda gelecek adayların taksitli ödeyecekleri yıllık eğitim ücretinin peşinat tutarı olan ücreti banka ve IBAN numarasına yatırıp gelmeleri rica olunur.
    (Peşinat hariç 8 Taksit  Uygulanacaktır)
  • Peşinat tutarını yatırmadan gelen adaylar bu işlemi gerçekleştirmeleri için tekrar banka şubelerine yönlendirilecektir. Elden ödeme alınmayacaktır.
  • Peşinatı yatırıp taksitli ödeme yapacak olan adayların beraberinde, çalışan-emekli-geliri olan biriyle gelmeleri rica olunur.

TÜM YAPI KREDİ ŞUBELERİNDEN ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ

Yapı Kredi – Unkapanı Şubesi
Alıcı Adı : T.C Haliç Üniversitesi
IBAN NO : TR20 0006 7010 0000 0044 747099
Açıklama : Öğrenci Adı, Soyadı, T.C Kimlik Numarası

Ödemeler ile ilgili tüm bilgilendirmeye Üniversitemiz Öğrenci Muhasebesi biriminden ulaşabilirsiniz.

ogrencimuhasebesi@halic.edu.tr