2017-2018 Güz Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları
Eklenme Tarihi : 22.08.2017

Kayıtlar 24.08.2017 – 25.08.2017 (Perşembe-Cuma) tarihlerinde Sütlüce Merkez Kampüsü’nde yapılacaktır. Bildirilen tarihler dışında geç kayıt alınmayacaktır. Yedek listede yer alan öğrencilere 05.09.2017 tarihinden sonra boş kontenjan kalması halinde bilgi verilecektir.

2 veya daha fazla bölüme kabul edilmiş öğrencilerden kayıt esnasında dilekçe alınacaktır.

Başvurusu Kabul Edilen Adaylardan Kayıtları İçin İstenen Belgeler

* Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
* 2 Adet Fotoğraf
* ÖSYS Sonuç Belgesi ve Yerleştirme Belgesi (Halen kayıtlı olduğu bölümden farklı bölüme müracaat edeceklerden LYS sonuç belgesi)
* Aslı Gibidir veya Noter Onaylı Lise Diploması Fotokopisi
* Öğrenci Belgesi (Okuduğu üniversitede halen kayıtlı olduğunu gösterdiğine dair)
* Onaylı Transkript (2 Adet)
* Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge (öğrenci belgesinde yazmıyor ise)
* İşletme İngilizce, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık bölümlerimize kabul edilenler; Hazırlık okuyan öğrenciler için hazırlık başarı durumunu gösterir belge. (Transkriptte mevcut ise gerek görülmemektedir)

Öğrenim Ücretleri ve Ödemeler

* Üniversiteye kayıt yaptırmak ve dönem başlarında kayıt yenilemek için öğrencilerin bursluluk durumlarına göre ödemekle yükümlü oldukları öğrenim ücretlerini ilan edilen süreler içinde ödemeleri şarttır.

* Öğrencimiz 18 yaşından küçük ise velisi ile gelmesi gerekmektedir. Eğer öğrencimiz 18 yaşından büyük ve gelir beyanında bulunamayacak ise velisi ile gelmesi, ancak velisinin gelemeyeceği hallerde ise mutlaka velisinden noter onaylı vekâletname alması gerekmektedir.

* Ücretler kayıt esnasında tamamı peşin veya %25’i nakit ödenmek şartı ile geri kalanı 8 eşit taksitle ödenebilir. Tamamı peşin ödemelerde %5 peşin indirimi uygulanmaktadır.

* Peşinat ödemeleri için TÜM YAPI KREDİ ŞUBELERİNDEN ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.
Yapı Kredi – Unkapanı Şubesi
Alıcı Adı : T.C Haliç Üniversitesi
IBAN NO : TR20 0006 7010 0000 0044 747099
Açıklama : Öğrenci Adı, Soyadı, T.C Kimlik Numarası

Ödemeler ile ilgili tüm bilgilendirmeye Üniversitemiz Öğrenci Muhasebesi biriminden ulaşabilirsiniz. ogrencimuhasebesi@halic.edu.tr

* Taksitlendirme işlemleri için gelir beyanında bulunabilecek bir kişinin mutlaka yanınızda olması gerekmektedir.
İşletme sahibi olan veliler için, Vergi Levhası ve 2016 beyannamesi ve tahakkukları

* Çalışan veliler için, iş yerinden onaylı maaş bordrosu

Yukarıda belirtilen belgelerin eksik ya da yanlış olması halinde kesinlikle kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Güz dönemi yatay geçiş sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Burs Yönergesi için Tıklayınız!