2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına Sınavla Yüksek Lisans Öğrencileri Alınacaktır
Eklenme Tarihi : 05.07.2017

T.C. Haliç Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Program Adı Kontenjan Başvuruda Aranacak Şartlar
Tezli Y.Lisans Tezsiz Y.Lisans Doktora
Beden Eğitimi ve Spor ABD 20 - - Dört yıllık lisans diplomasına sahip olmak.
ALES’ den herhangi bir puan türünden en az 60 puan almış olmak.
Beslenme ve Diyetetik ABD 20 - - Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmak.
ALES ( sayısal ) puan türünden en az 55 puan almış olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ABD 20 - - Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun olmak.
ALES ( sayısal ) puan türünden en az 55 puan almış olmak.
* Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi ABD 15 15   Dört yıllık lisans diplomasına sahip olmak.
* Alan dışından gelen öğrenciler için Bilimsel Hazırlık Programı Uygulanır. Tezsiz programlarda ALES koşulu aranmaz.
ALES'den (Eşit Ağırlık) puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Not: Özel Öğrenci statüsündeki öğrenciler, o program için geçerli olan toplam kredi sayısının en çok %50' sine karşılık gelen sayıda derse kayıt yaptırabilirler.

Yüksek Lisans: Adaylarının mülakat günü yanlarında getirmeleri zorunlu olan belgeler;  Lisans mezuniyet belgesi, Transkript, ALES sonuç belgesi, askerlik durum belgesi (erkek adaylardan)  6 adet fotoğraf,nüfus cüzdan sureti ve internet başvuru belgesidir. Bu belgeler, mülakat günü ilgili Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilecektir. Başvuru esnasında belgelerin fotokopileri yeterlidir. Kesin kayıtta ise onaylı suretlerinin Enstitüye getirilmesi gerekmektedir.

14 Ağustos 2017: Son Başvuru; http://obs.halic.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx adresinden yapılacaktır.
15 Ağustos 2017: Listelerin hazırlanması ve Duyurulması
16 Ağustos 2017: Mülakat

Mülakat ve Değerlendirme Yeri: Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Mülakat ve Değerlendirme: TSYD Levent Yerleşkesi
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı ile Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi Anabilim Dalı Mülakat ve Değerlendirmeleri Sütlüce Yerleşkesinde yapılacaktır.

18 Ağustos 2017: Listelerin ilan edilmesi
21-22-23 Ağustos 2017: Kesin Kayıt
24 Ağustos 2017: Yedek Listelerin Duyurulması
25 Ağustos 2017: Yedek Listedeki Adayların Kayıtları

18 - 22 Eylül 2017 Kayıt yenileme ve Ders seçimi yapılacaktır.

Başvuru Adresi:  T.C. Haliç Üniversitesi  Sağlık  Bilimleri Enstitüsü
Sütlüce Mah. İmrahor Cad. No:82 Beyoğlu-Kağıthane/İstanbul