2017-2018 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları
Eklenme Tarihi : 23.01.2018

Kayıtlar 24.01.2018 Çarşamba günü Sütlüce Merkez Kampüsü’nde yapılacaktır. Bildirilen tarihler dışında geç kayıt alınmayacaktır.

Bahar dönemi yatay geçiş sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2 veya daha fazla bölüme kabul edilmiş öğrencilerden kayıt esnasında dilekçe alınacaktır.

Burs Yönergesi (Md. 6 / 4 http://halic.edu.tr/upload/editor/files/Burs%20Y%C3%B6nergesi.pdf) “Yatay geçişlerde, vakıf yükseköğretim kurumlarından üniversitemizi tercih eden öğrencilerin, geldikleri üniversitelerde aldıkları ÖSYM bursları için %100 burslulara %50; %75 burslulara %35; %50 burslulara %25 oranında burs verilir. Devlet üniversitelerinden gelenlere %25 burs verilir. Kurum içi yatay geçişlerde öğrencilerimizin ÖSYM bursları devam eder”

Başvurusu Kabul Edilen Adaylardan Kayıtları İçin İstenen Belgeler

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 Adet Fotoğraf
  • ÖSYS Sonuç Belgesi ve Yerleştirme Belgesi (Halen kayıtlı olduğu bölümden farklı bölüme müracaat edeceklerden LYS sonuç belgesi)
  • Aslı Gibidir veya Noter Onaylı Lise Diploması Fotokopisi
  • Öğrenci Belgesi (Okuduğu üniversitede halen kayıtlı olduğunu gösterdiğine dair)
  • Onaylı Transkript (2 Adet)
  • Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge (öğrenci belgesinde yazmıyor ise)
  • İşletme İngilizce, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık bölümlerimize kabul edilenler; Hazırlık okuyan öğrenciler için hazırlık başarı durumunu gösterir belge. (Transkriptte mevcut ise ayrı bir belgeye ihtiyaç yoktur.)

Yukarıda belirtilen belgelerin eksik ya da yanlış olması halinde kesinlikle kayıt işlemi yapılmayacaktır.

2017-2018 Bahar dönemi Yatay Geçiş Ödeme Koşulları

Yatay geçiş ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki şartlar ile ödemelerini gerçekleştirecektir.

Eğitim-öğretim ücretleri için tıklayınız.

Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanacaktır.

Taksit seçenekleri;

Eğitim ücretinin %25’lik kısmı peşin ile 4 taksit yapılabilmektedir.

Kredi Kartı ile;

Kredi kartı ile world kartlara 4 taksit yapılabilmektedir.

Dikkat edilmesi gerekenler

• Üniversitemizde elden ödeme alınmamaktır.
  • Peşin ve peşinat ödemelerinin aşağıdaki IBAN numarasına Üniversitemize gelmeden yatırılması veya Üniversitemizde pos cihazlarından tahsil edilmesi gerekmektedir.
  • Peşinatsız kayıt alınmayacaktır.

Yapı ve Kredi Bankası

Alıcı Adı: T.C HALİÇ ÜNİVERSİTESİ