2017-18 Akademik Yılı Erasmus+Personel Hareketliliği

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Çağrısı

Son Başvuru Tarihi: 13/10/2017

Başvuru Kılavuzu

Erasmus+ Programının 1. Anahtar Eylemi, öğretim üyelerinin ortak kurumlara kısa vadeli ders verme ziyaretleri gerçekleştirmesi için fon sağlamaktadır. Bu program ‘Personel Ders Verme Hareketliliği’ adını taşımakta olup Haliç Üniversitesi Uluslararası Ofis Erasmus Birimi tarafından koordine edilmektedir. Personel Ders Verme hareketliliği Türkiye’de ECHE sahibi bir yükseköğretim kurumunda istihdam edilmiş herhangi bir personelin, program ülkelerinden birinde eğitim almasına imkân sağlayan faaliyet alanıdır.

Hareketliliğin Süresi:

Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği için minimum süre 2 gün, maksimum süre ise 5 gündür. Bu hareketlilik dönemi Haliç Üniversitesi’ne ayrılacak ödeneğin miktarına bağlı olup bundan dolayı nihai hareketlilik dönemi Erasmus Birimi tarafından belirlenir. Ders verme hareketliliği minimum 8 saattir ve tam/yarı zamanlı öğretim üyesi başvurabilir.

Bu programına katılabilmek için Bölüm/Okul/Fakülte/Enstitünüz ile ziyaret etmeyi düşündüğünüz ortak kurum arasında yürürlükte bir anlaşma olması gerekmektedir.Güncel anlaşma aşağıdaki listesi linkte belirtilmiştir.

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Çağrısı

Son Tarih: 13/10/2017

Erasmus+ Programının 1. Anahtar Eylemi, geçerli program ülkelerindeki bir ortak kuruma kısa vadeli eğitim alma ziyaretleri veya idari personelin kendi inisiyatifi ile şahsi ziyaret gerçekleştirmesi için fon sağlamaktadır. Bu program ‘Personel Eğitim Alma Hareketliliği’ adını taşımakta olup Haliç Üniversitesi Uluslararası Ofis, Erasmus Birimi tarafından koordine edilmektedir.

Hareketliliğin Süresi:

Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği için minimum süre 2 gün, maksimum süre ise 5 gündür. Bu hareketlilik dönemi Haliç Üniversitesi’ne ayrılacak ödeneğin miktarına bağlı olup bundan dolayı nihai hareketlilik dönemi Uluslararası Ofis tarafından belirlenir.

Erasmus + Döneminde 2017/18 Akademik Yılı için Personel Hareketliliğine İlişkin Gündelik Hibe Rakamları

Ülke Grupları

• Litvanya
  • Slovenya