2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında
Eklenme Tarihi : 31.05.2016

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU UYGULAMA ESASLARI

1- YAZ OKULU KREDİ ÜCRETİ 300 TL OLUP, YATAY GEÇİŞ VE DGS HARİCİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZE %50 İNDİRİM UYGULANACAĞINDAN KREDİ BAŞI ÜCRET 150 TL OLACAKTIR.

2- YATAY GEÇİŞ VE DİKEY GEÇİŞ İLE ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT YAPTIRMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZDİR.

3- DERS TALEPLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNDEN AÇILACAKTIR. TARİHLERİ DAHA SONRA İLAN EDİLECEKTİR.

4- DERS TALEPLERİ SONUCUNDA MİNİMUM 7 ÖĞRENCİ KAYITLANMADIĞI SÜRECE DERSLER AÇILMAYACAKTIR.

5- YAZ OKULUNDA ÖĞRENCİLER DAHA ÖNCE ALIP BAŞARAMADIKLARI DERSLERİ VE DAHA ÖNCE HİÇ ALMADIKLARI DERSLERİ ALABİLİRLER.

6- ÖĞRENCİLER EN FAZLA 20 AKTS’LİK DERSE KAYITLANACAKTIR.

7- DERS ÇAKIŞMASI HALİNDE SİSTEM ONAY VERMEYECEKTİR. ÇAKIŞAN DERSLER KESİNLİKLE ALINMAYACAKTIR.

8- AÇILMASI İSTENEN DERS TALEPLERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA AÇILMASI KEŞİNLEŞEN DERSLERE KESİN KAYIT ESNASINDA PEŞİN ÖDEME ALINACAKTIR. ANCAK ÖĞRENCİNİN SEÇTİĞİ DERSİN AÇILMAMASI DURUMUNDA ÜCRET İADESİ YAPILACAKTIR.

9- KAYIT ÜCRETİ YATIRILMADIĞI SÜRECE TALEP EDİLEN DERSLER KESİN KAYIT ONAYINA DÜŞMEYECEKTİR.

10- KESİN KAYIT YAPTIRILAN DERSLERE %70 DEVAM MECBURİYETİ BULUNMAKTADIR.

11- HALİÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ, BAŞKA ÜNİVERSİTELERİN YAZ OKULUNDAN DERS ALABİLMELERİ İÇİN, DERS ALMAK İSTEDİĞİ KURUMDAKİ ALACAĞI DERSİN İÇERİĞİNİN UYGUNLUĞUNU BÖLÜMÜNE ONAYLATMALARI VE ONAYDAN SONRA FAKÜLTELERİNİN YAZILI İZNİNİ ALMALIDIRLAR. BU OLMADIĞINDA ÖĞRENCİ BU DERSTEN BAŞARILI OLSA BİLE, BAŞKA ÜNİVERSİTENİN VERDİĞİ NOT, TRANSKRİPTE İŞLENEMEZ. ONAY FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!

12- KURUM DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.